(+30) 24230 23 255

Καλά Νερά Πηλίου

Menu

Βόλτες με ποδήλατα, Ιππασία, Επίσκεψη στα πιο παράξενα Μουσεία...... Μόνο στο Πήλιο...!!!!

1. Βόλτες με ποδήλατα και γνωριμία με τη φύση του Πηλίου. 

 

 

 

Τι καλύτερο από μια εξόρμηση με ποδήλατο στη φύση του Πηλίου, για να γεμίσουμε με καθαρό οξυγόνο και να ξεχάσουμε οτιδήποτε μας απασχολεί. Το ξενοδοχείο Αλκίφρων σε συνεργασία με την Montis Ordo,την πρώτη εταιρία δραστηριοτήτων στο Νότιο Πήλιο, σας κάνει έκπτωση 20% για ενήλικες και παιδιά 15Ε εφόσον η κράτηση γίνει από το ξενοδοχείο μας. Προτείνουμε λοιπόν μια εκπληκτική βόλτα με ποδήλατα σε δύο από τα ομορφότερα παραθαλάσσια χωριά του Πηλίου. Η διαδρομή ξεκινάει από το πανέμορφο χωριό της Κάτω Γατζέας και διασχίζει το παραθαλάσσιο άκρο του χωριού, χωρίς να έχει πρόσβαση σε δρόμους κεντρικούς και με κίνηση. Έπειτα καταλήγει στην υπέροχη παραλία 1χλμ των Καλών Νερών, όπου θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε τα αιωνόβια πλατάνια και τις λεύκες. Μπορείτε ακόμη να κάνετε και μια στάση για κάποιο καφεδάκι. Τέλος ο δρόμος της επιστροφής προς το χωριό της Κάτω Γατζέας. Για τους πιο τολμηρούς η βόλτα μπορεί να συνδυαστεί και κάνοντας canyoning. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνεννοηθείτε μαζί μας. Φροντίστε να έχετε απαραίτητα φωτογραφική μηχανή μαζί σας. Ο εξοπλισμός παρέχεται από την Montis Ordo. Είμαστε σίγουροι πως θα εντυπωσιαστείτε από την βόλτα με ποδήλατα στη φύση.

 


 

2. Περίπατοι στα γραφικά και ήσυχα δρομάκια του Πηλίου.

 

Το Πήλιο ενδείκνυται για περιπάτους. Εμείς σας προτείνουμε δυο διαδρομές, οπου θα απολαύσετε το καθαρό αέρα στη κατάφυτη περιοχή μας. Η πρώτη ξεκινά από το ξενοδοχείο μας, συνεχίζει προς την κεντρική παραλία όπου τη διασχίζει όλη με προορισμό το διπλανό χωριό της Κορώπης. Πρόκειται για μια πανέμορφη διαδρομή μέσα στη φύση και χωρίς καθόλου κίνηση από αυτοκίνητα, μόλις μισή ώρα από το ξενοδοχείο μας και τα Καλά Νερά. Η δεύτερη διαδρομή είναι στο ορεινό σημείο του χωριού μας όπου και πάλι ξεκινά από τα Καλά Νερά και φτάνει στην Άνω Γατζέα οπού υπάρχουν οι γραμμές του θρυλικού Μουτζούρη. Εξαιρετική ορεινή διαδρομή η οποία καταλήγει στο χωριό των Πινακατών. Σας προτείνουμε λοιπόν ανεπιφύλαχτα να περπατήσετε κάποια διαδρομή και είμαστε σίγουροι πως θα εκπλαγείτε από τις ομορφιές του τόπου μας. Εμείς σας παρέχουμε το νεράκι που θα πρέπει να έχετε μαζί σας, καθώς και συμβουλές για τις διαδρομές μας.


 

 

3. Μια μαγευτική διαδρομή στο βουνό των Κενταύρων με άλογα.

 

Το ξενοδοχείο Αλκίφρων σε συνεργασία με τον ιππικό φυσιολατρικό όμιλο Μηλεών, σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μια μοναδική διαδρομή στη καταπράσινη φύση του Πηλίου. Σας δίνει 20% έκπτωση για μια ώρα εφόσον η κράτηση γίνει από το ξενοδοχείο μας. Για οικογένειες η έκπτωση είναι 15Ε για ενήλικες και 10Ε για τα παιδιά. Στο σύνολο οι πελάτες του ξενοδοχείου μας κερδίζουν έκπτωση 50%. Η διαδρομή μέσα στην πλούσια βλάστηση του Πηλίου και τα υπέροχα δρομάκια είναι πραγματικά μαγευτική. Ξεκινάει από τον ιππικό όμιλο Μηλεών και συνεχίζει προς την παραλία των Καλών Νερών. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να περπατήσετε και να ιππεύσετε δίπλα στο κύμα, κι από κει να πάρετε το δρόμο της επιστροφής προς τον ιππικό όμιλο. Σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής συνοδεύεστε από άτομα οδηγούς βουνού που διαθέτουν πιστοποίηση από την Ιταλία. Είμαστε απόλυτα σίγουροι πως θα είναι μια μοναδική εμπειρία, που θα σας μείνει αξέχαστη. Φροντίστε να έχετε μαζί σας φωτογραφική μηχανή.

 


4. Επίσκεψη στο μουσείο ραδιοφώνου στο Λαύκο Πηλίου.

 

 

Πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα και σπάνια αξιοθέατα στο Πήλιο. Το μουσείο ραδιοφώνου βρίσκεται στο Λαύκο Νοτίου Πηλίου και σε απόσταση μόλις 40 λεπτών από τα Καλά Νερά και το ξενοδοχείο Αλκίφρων. Το μοναδικό αυτό μουσείο σε όλη την Ελλάδα, άνοιξε τις πύλες του για πρώτη φορά το 2008 και φιλοξενεί πάνω από 120 ραδιόφωνα εκ των οποίων  το 90% είναι σε άριστη κατάσταση και μπορούν να συντονιστούν σε πολλές συχνότητες. Η μοναδική αυτή συλλογή οφείλεται στον Γερμανό φιλέλληνα και ερωτευμένο με το Πήλιο από την πρώτη φορά που το επισκέφθηκε. Ο Βίλφρεντ Σέπς ξεκίνησε να συλλέγει ραδιόφωνα από όταν ήταν παιδί, από πολλές χώρες του κόσμου. 20 μάλιστα από αυτά τα βρήκε σε πλανόδιους πωλητές στο Μοναστηράκι της Αθήνας. Σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 1000 ραδιόφωνα και είναι μια από τις πληρέστερες συλλογές σε όλη την Ευρώπη. Σας προτείνουμε ανεπιφύλαχτα να κάνετε αυτή την εκδρομή και είμαστε σίγουροι πως θα εντυπωσιαστείτε από αυτή τη περίφημη συλλογή. Φροντίστε να μη ξεχάσετε τη φωτογραφική μηχανή σας. 

Facebook Google+
×

Log in

×

Εγραφείτε!

Γίνε ο πρώτος που θα μαθαίνει για τις ειδικές προσφορές και αποκλειστικές συμφωνίες από το Αλκίφρων και τους συνεργάτες μας.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time