(+30) 24230 23 255

Καλά Νερά Πηλίου

Menu

Μια Μαγευτική εκδρομή με ταχύπλοα σκάφη που θα σας μείνει αξέχαστη.....!!!!!!!

ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΑΧΥΠΛΟΑ ΣΚΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗ

 

Το Πήλιο διαθέτει πάρα πολλά αξιοθέατα, για να επισκεφθεί κανείς, να κάνει εκδρομές και να κολυμπά στα γαλαζοπράσινα νερά του αιγαίου. Εμείς σας προτείνουμε μια πολύ ιδιαίτερη εκδρομή κατά τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο μας.

 

Μια καταπληκτική εκδρομή είναι στις σπηλιές του Ποσειδώνα με ταχύπλοο σκάφος από το χωριό του Αγ. Ιωάννη. Ξεκινώντας από τα Καλά Νερά, οδικώς με το αυτοκίνητο σας φτάνετε σε 1 ώρα και κάτι. Από τον Αγ. Ιωάννη ξεκινάει το ταξίδι 45 λεπτών οπου  θα δείτε μια σειρά από σπηλιές οι οποίες κατά τη μυθολογία λέγεται, ότι ζούσε εκεί ο αρχαίος Θεός. Το ταξίδι με το ταχύπλοο ξεκινάει δίπλα από τις παραλίες του ανατολικού αιγαίου με πρώτη στάση την παραλία Μπάνικα, αμέσως ακολουθεί μια από τις ωραιότερες παραλίες του Πηλίου, η παραλία των Αγ. Σαράντα, και έπειτα άλλη μια πανέμορφη παραλία η Ελίτσα και τέλος η παραλία του Ομβριού. Τέλος θα συναντήσετε τις σπηλιές οπου σας δίνεται η ευκαιρία να μπείτε και να κολυμπήσετε αν είστε αρκετά τυχεροί με τα δελφίνια. Ίσως να δείτε και φώκιες στις σπηλιές. Το ταχύπλοο θα κάνει στάση στο χωριό Καμάρι οπου μπορείτε ακόμη και να γευματίσετε. Μην παραλείψετε να έχετε μαζί σας φωτογραφική μηχανή και νερό. Είμαστε σίγουροι πως θα απολαύσετε αυτή την εκδρομή. Επιστροφή στο χωριό του Αγ. Ιωάννη στις 16.00μ.μ και από εκεί επιστροφή και πάλι οδικώς για τα Καλά Νερά.  

Facebook Google+
×

Log in

×

Εγραφείτε!

Γίνε ο πρώτος που θα μαθαίνει για τις ειδικές προσφορές και αποκλειστικές συμφωνίες από το Αλκίφρων και τους συνεργάτες μας.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time