(+30) 24230 23 255

Καλα Νερα Πηλιου

Menu

Πολιτική ξενοδοχείου

Οροι χρήσης

 

Όροι χρήσεως online κρατήσεων.

 

 

Το ποσό της προκαταβολής που θα κρατηθεί κατα την πραγματοποίηση της online κράτησης, θα είναι ίσο με το 30% του συνολικού ποσού της διαμονής. 

Μετά την ολοκλήρωση της online κράτησης, θα παραλάβετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μια αυτόματη επιβεβαίωση για την κράτηση. 

Παρακαλούμε έλεγξτε αμέσως την ορθότητα των στοιχείων της επιβεβαίωσης και ενημερώστε την διεύθυνση του ξενοδοχείου σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο λάθος.

 

Ακυρώσεις - Αλλαγές 

Έχετε την δυνατότητα να ακυρώσετε την κράτηση σας έως και 10 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης. Σ' αυτή την περίπτωση, θα σας επιστραφεί το ποσό της προκαταβολής στο ακέραιο. 

Σε περίπτωση ακύρωσης σε χρονικό διάστημα 4-10 ημερών απο την ημερομηνία άφιξης, θα επιβαρυνθείτε με το κόστος μιας διανυκτέρευσης.

Σε περίπτωση μη εμφάνισης (non show) θα επιβαρυνθείτε με χρέωση όλου του ποσού της διαμονής. 

 

Για οποιαδήποτε επιπλέον απορία ή διευκρίνηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

 

 

 

 

αποποίηση ευθυνών

Η εταιρία μας δεν υπόσχεται ότι η ιστοσελίδα θα είναι χωρίς σφάλματα, χωρίς διακοπή, ούτε ότι θα προσφέρει συγκεκριμένα αποτελέσματα από το περιεχόμενό της χρήσης ή αναζήτησης ή συνδέσμους σε αυτό. Η ιστοσελίδα και το περιεχόμενό του παραδίδονται σε μια "ως έχει" και "ως είναι διαθέσιμο". Η εταιρία δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι τα αρχεία που κατεβάζετε από το δικτυακό τόπο θα είναι ελεύθερα από ιούς, μολύνσεις ή καταστροφικά στοιχεία. Η εταιρία αρνείται όλες τις εγγυήσεις εκπεφρασμένες ή και συνεπαγόμενες, συμπεριλαμβανομένων και των τυχόν σιωπηρών εγγυήσεων εμπορευσιμότητας και καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό. Η εταιρία δεν θα ευθύνεται για τυχόν ζημίες οποιουδήποτε είδους που απορρέουν από τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων όλων χωρίς περιορισμό. Η εταιρία δεν παρέχει καμία εγγύηση, οποιασδήποτε με συγκεκριμένο αποτέλεσμα από τη χρήση της παρούσης ιστοσελίδας ή τη χρήση αυτής της υπηρεσίας. Η εταιρία δεν υπόσχεται ότι οι εικόνες και οι περιγραφές των προϊόντων και υπηρεσιών της ιστοσελίδας είναι ανά πάσα στιγμή ακριβή αντανάκλαση ή η παρουσίαση των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχονται ή διατίθενται στο ξενοδοχείο μας. Η ιστοσελίδα και το περιεχόμενό της μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Η εταιρία αρνείται όλες τις υποχρεώσεις και τις εγγυήσεις εκπεφρασμένες ή και συνεπαγόμενες, με βάση ενδεχόμενες διαφορές οποιουδήποτε είδους μεταξύ της περιγραφής των προϊόντων και υπηρεσιών στην ιστοσελίδα του και τις πραγματικές δυνατότητες των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχονται ή διατίθενται στο ξενοδοχείο μας.

πολιτική απορρήτου

Ι. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες αναφέρονται σε προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες. Η Εταιρεία έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα, που οι χρήστες παρέχουν μέσω της ιστοσελίδας.

ΙΙ. Η Εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα εγγραφής για λήψη ενημερωτικών δελτίων σε όσους επιθυμούν. Η εγγραφή συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση εκ μέρους του χρήστη στη μελλοντική ενημέρωσή του σχετικά με διαφημιστικές ή προωθητικές ενέργειες (marketing) προϊόντων και υπηρεσιών της παρούσας αλλά και των συναφών ιστοσελίδων www.watchdeals.gr, www.goldenfoods.gr, www.ekdromi.gr ,www.bodydeals.gr,www.goldenwin.gr,www.found.gr,www.onlydeals.gr ,www.oladeals.gr της διοργανώτριας εταιρείας μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Τα στοιχεία που αποθηκεύονται για την ενημέρωση των συμμετεχόντων θα τηρούνται πάντοτε σύμφωνα με το Ν.2472/1997, το Ν. Ν.3471/2006 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Οι συμμετέχοντες διατηρούν το δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων τους και την εξαίρεσή τους από τη λήψη ηλεκτρονικών μηνυμάτων, επικοινωνώντας με τη διοργανώτρια εταιρεία.

ΙΙΙ. Η Εταιρεία δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των χρηστών της ιστοσελίδας και των συναλλαγών, εκτός αν υπάρχει έγγραφη εξουσιοδότηση από αυτούς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών, όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο. Ο χρήστης μπορεί να ζητήσει οποτεδήποτε όσα στοιχεία τηρούνται για τον ίδιο, καθώς επίσης και τη διόρθωσή τους, σε περίπτωση που τεκμηριώνεται η ύπαρξη λάθους.

ΙV. Η πρόσβαση στα συστήματα της Εταιρείας (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών, απαγορεύοντας παράλληλα την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της Εταιρείας.

×

Log in